Spatiul din tineMarimea spatiului gol din tine este bogatia ta.
 Acolo, unde de obicei ingjesuim pe secunda milioane de ganduri si idei, de frici, opinii sau nebunii, acolo unde am vrea sa fie liniste macar duminica pentru sufletul nostru, acolo unde am vrea sa vedem piesse de teatru in alb, si dansuri in umbre, acolo este spatial nostrum intim. Despre el, se pot spune multe si putine in acelasi timp. Este al nostru, il putem extinde in masura in care il lasam sa fie gol, incepand de acum.

 Din momentul acesta te provoc sa te golesti de tot ce ai in tine , de caravanele pe care le iei cu tine in momente in care nu iti trebuie, goleste te de amintirea zilei de ieri, de iubirile care te au apus , de netrairile la timp, de regrete  si gafe, si de tot. de frig, foame si sete. 

Goleste te si da te mai in spate cu un pas. Vei putea privi la tine, la  spatiul tau gol, care va incepe sa se miste inainte si inapoi, stanga , dreapta, facandu si loc, in spatiul cosmic universal, alaturi de stele. Acolo  este taramul magicului, si al miracolului. In tine se spun povestile universului de mii de ani de fapt...

  Se spune cum creatia, spatiul si omul este totuna. Ca totul este constiinta.  
Ca aceasta constiinta este de fapt spatiu gol, spatiu pe care nu ,,vrem’’sa l umplem cu ceva anume, dar il lasam sa ,,se umple’’.

 Si imediat ce renuntam la  intentii , imediat ce recunoastem perfectiunea golului imens din noi, el incepe sa se umple de magie. Ca la teatru. Intai e dorinta de a privi. Apoi te golesti de dorinta, si incepi s absorbi ce vine in spatiul tau gol, in contiinta, suflet si spatiu intim. Si te gasesti la finalul piesei ca ai adunat ceva magie, ceva atat de frumos acolo, in spatiul Acela.
 Si din nou, secretul este sa privesti, dar sa nu atingi. Ce atingi moare, la fel ca florile luate din pamant si oferite la  zile importante…. Iubeste sa lasa sa fie viata peste tot..nu culege, lasa  si admira. Bogatia e acolo, in ceea ce lasi sa existe liber, in ceea ce lasi sa creasca, sa fie in viata


….Oare florile nu sunt spatii goale din noi , care si pun mirosul pe retina si ne invita sa dansam cu sufletul acolo, in spatiul ..gol?
           

                                                Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima :)

Back to ..my reality