Oglinzi





Oameni.

Oameni cu fesuri pe cap ; oameni cu fete incruntate, oameni vorbind la telefon, oameni care tac; oameni care rad , oameni  care viseaza.

 Si ce e cu oamenii astia? Unii vin, stau putin, altii pleaca. Unii doar stau; unii doar intra in vietile noastre si nici nu stau dar nici nu pleaca. Si ultima categorie e a oamenilor pe care nu o sa  ai in preajma decat cateva zile.
Batrani, tineri, inalti, cu sperante, somnorosi, nervosi, cu familie, singuri, frumosi , urati...oamenii sunt  cate o particica din noi.  Adoram oameni spre care tindem sa devenim si noi la un moment dat, ne uitam cu o privire salbatica la oamenii care ne dor in sufletele noastre  , fugim spre oamenii care rad mereu, fugim de oamenii care isi plang de mila. Iubim oamenii care ne iubesc si care iubesc alti oameni. Ne intalnim si cu multi dintre ei in marea noastra cursa a vietii.
    Si pentru cateva clipe, ne uitam,  admiram daca avem ce, daca nu plecam mai departe.
   Stam jos, pe covoare ce ne lasa sa ne asternem si sentimente calde langa noi, sa ne insiram povestile care raman in suflet , si sa luminam impreuna ca niste candelabre in noapte ..
 Lasam alti oameni sa ne iubeasca, sa ne urasca, sa ne intristeze, sa ne alunge, sa ne hraneasca, sa ne roage, sa ne spuna vorbe urate sau sa ne faca sa zambim . Ii lasam , ii uram si iar ii iubim.
Oamenii . Bucati de oglinzi in care ne vedem fericiti sau sangerand.
 Te a durut vreodata un alt om  din viata ta , incat sa stii ca fapt iti pasa destul  si ca esti om?

Comentarii

  1. Ma doare neputinta de a ma confunda cu sufletul celuilalt, doare imaginea reflectata in oglinzi sparte.Lumea asta, teatru de orgolii si de ratacire, este plina de nefericiti care doar vorbesc despre fericire.

    P.S: Damien Rice e abisal, ca un afrodisiac pentru frumusetea terna a mintii neprihanite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr adevar,Damien Rice e demential pentru mintea care isi apartine cu toate simturile deoadata.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Dans de imagini

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.