Aburi




 Cu aburi desprinsi de pe  mine si un manunchi de priviri din neant, , picior peste picior, imi aduc incet aminte ca mai am si un suflet. Caut fereastra si sunetele de dincolo de ea, mananc niste imagini, si le arunc cu arcul dincolo de ziua de azi, si e bine.
Orele tarzii la care  ar trebui sa dorm si nu mai vreau sa dorm, vreau sa ma parfumez cu un pic din mine, sa mi simt viu sangele , viata si zambetul.  Ore inca azi, maine momente din trecut sau poate nimic. Tocmai asta e. Maine , poimaine, saptamana viitoare , luna viitoare ..totul in viteze asemanatoare dar grabite ..E fuga noastra, e durere in minutele care ne costa ..sufletul.
 Si muzica asta , si bucata asta de pagina goala imi sunt de ajuns ..imi stau aici, treze , linistite, si mi mangaie gandurile. Am sa uit in seara asta tot ce nu am putut uita azi si ieri si  n alte zile; nu se va repeta nimic .CE bine suna  ....!
 ...........................
IN restul de timp   nu ne mai ajung papucii si pasii sa alergam, sa facem lucruri pe care nu ni le dorim pentru noi de fapt, ci sunt dorite de altii..dar alergam totusi in toate directiile.
 VIATA nu e in momentul ce vine, e in suflarea clipei de acum, chiar acum, cand  razi, cand vorbesti, cand te certi. Asa trece viata , in mai multe momente de ACUM.
   Si uneori, o zi le poate trata pe toate celelalte zile in care nu ai trait pentru tine cu adevarat, in care te ai simtit ca un robot , ca o masina , ca un intrument folosit de altii  ale carui zile nu conteaza atat de mult nici la colorit nici la numar.
 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Dans de imagini

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.