Tu unde stai?

...Sunt oameni si locuri.
Oameni frumosi, locuri placute. Oameni urati, locuri neprietenoase. 
Locurile preiau din energia oamenilor. O absorb ca pe un burete si cei care intra in contcat cu locul respectiv, pot sa inhaleze aerul toxic sau sanatos de acolo.
   Din cand in cand, oameni cu bagaje de energii  cotropitoare vin in locuri calde, si le rapesc tot. Un loc care avea poate un nume, o amintire sfanta, o ambianta anume, poate ramane dintr o data mut, fad, ca un ciot. Peretii, daca sunt sufera, mobilierul sufera, chiar si tavanul devine mai scund. Si oamenii se pot intoxica foarte usor in astefle de spatii in care nu circula energii pozitive.Pot avea senzatia ca vor sa plece mai repede din acel loc, ca sunt nelinistiti sau devin dintr o data furiosi si irascibili.
Oamenii ceilalti, cei care dau din energia lor pozitiva, plina de caldura , unui birou, unei case, unui spatiu, au ceva aparte. Ei imprastie din dragostea si linistea lor, din seninatatea lor si locului in care ajung , fara vreo limita. Asa se face ca intr un astfel de loc, te simti bine, parca ai mai sta,parca gasesti o liniste pe care poate nu o ai in spatiul tau vital de acasa, parca acel loc de umple dintr o data de zambete . Acei oameni care traiesc in aceste spatii, calde, primitoare, in care uneori timpul sta in loc, nu fac acte de violenta, nu se cearta sau vorbesc urat, ci isi revarsa bucatele din sufletul lor in exterior, in ..acel loc.
  Tu in ce fel de loc stai?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Spatiul din tine

calatorie in culori

In Dimineata devenirii