Summertime



Vremea se incalzeste, usor , usor , parca ne dezmortim si noi din stari prelungite de agonie sau nebunie. Asteptam vara cu caldurile ei inabusitoare, cu copacii ce se dezmiarda in bataia vantului abia sesizat , rar, dorit.
 Asteptam sa ne ducem la plaja, sa ne bronzam trupurile  ce au suferit o iarna intreaga si si au dorit un pic de soare sau o balaceala la piscina. Inghetata, yumii!!! Plimbari lungi prin Copou, nu conteaza la orice ora, si fara a fi prestabilite-pur si simplu  sa te dai jos din masina sa faci cativa pasi , pe langa ceilalti oameni zgomotosi si prinsi de racoarea de sub copacii inalti.
 Ochelarii de soare- must to wear! Nu uita de ei, nu conteaza forma, ci sa ii ai pe ochisori!
 Picioarele lasate sa respire, acoperite doar de o fusta sau de panatloni scurti, un tricou lejer si asta e tot ce ti trebuie ca sa simti vara! 
In week end  neaparat trebuie sa porti petrecerile, sa mergi la munte sau la mare cu cativa camarazi de buna calitate pentru distractia ce este ceruta! Nu uita sa te accesorizezi cu gratare , fructe de padure proaspete si cocktailuri cu gheata ..MMM, fresh!
  Let s stay together this summer! Just for fun!;)




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.

Dans de imagini