O zi cu tine

  
 ,,Buna Dimineata scumpule!'' e prima simfonie dintr o zi cu tine. Imi raspunzi cald, sarutandu ma pe frunte de buna dimineata, invaluindu am cu mirosul somnului in doi , ce iese prin pielea ta si mi aduce aminte de inca o noapte impreuna.
  Stau comod in scaunul meu din bucatarie, cu cescuta de cafea in mana si genunchii ridicati la piept, ma uit agale pe fereastra deschisa, privesc afara si iar la tine. Esti asa de dulce dimineata, cand nu ai treaba care sa te rapeasca de langa mine, cand nu raspunzi la telefon , cand stai cu mine si vorbim despre ce am visat poate in noaptea trecuta si radem amandoi cu cafeaua patrunzandu ne in sange.
  Ma ridic sa fac o gustarica pentru noi, tu  te ocupi de cestile de cafea , si ma saruti mult, pe umeri, pe gat , luandu ma in brate dragastos. Mancam si radem zgomotos, ne facem planul de bataie pe ziua de azi, tu mi intinzi zambetul tau frumos mereu pe chip si ma lasi sa te iubesc cum vreau eu, patrunzand cu ochii in tine, dincolo de trupul tau atat de bine construit.
  Ma dezbrac si ma duc sa fac un dus, tu mi furi hainele si nu am cu ce sa ma imbrac.Stau in fata ta, tu te faci ca nu stii despre ce vorbesc, razand in coltul gurii, ha te am prins! Fugi de mine, alerg dupa tine, te prind si pana la urma incepi tu sa ma imbraci ca pe un copil mic, care nu a invatat inca cum sa si foloseasca mainile pentru a se imbraca . Te iert si te iubesc.Esti al meu .
 Te pregatesti pentru o zi mare, iti spun ce este important sa stii despre aceasta zi, vreau sa nu uiti cat de aproape iti sunt mereu si te rog chiar sa nu uiti.Imi zambesti, si mi promiti ca nu o sa uiti vreodata.
Usa scartaie, tu iesi sarutandu ma si lasandu mi parfumul tau intr un colt pe piele, imi spui un zgarcit intentionat,, Te iubesc!''  si pleci catre ziua ta.
 Eu raman, ma gandesc la tine, la noi, zambesc, imi vine mereu sa alerg undeva dar spatiul nu mi permite, aud cantece in mintea mea ce se amesteca , ah si cum le as canta pe toate acum...!
  Te sarut mereu in gand, te iubesc, te alint, si cum nu stii de asta, dar o simti, sunt fericita. Asa ca pornesc si eu spre ziua mea, dar impreuna cu tine.
 Pe drum , ma uit la trecatorii ce nu stiu inca toate secretele diminetii noastre, iubirea din ochiii tai sau dusul pe care l am facut... Imi amestec parfumul cu al lor , cand trec pe langa ei, e un amestec zgomotos, si parca simt ceva ce ma zgaltaie azi..E viata?!!!!
  Muncesc, zambesc, rad tare, glumesc, te ascult in telefon, ma duc acasa, si te astept cu aceeasi dragoste . Vino si adora ma, iubeste ma in promisiuni nespuse , da mi ochii tai in fiecare zi, sa fac cele mai grele lucruri cu ei ! Stai, dormi cu mine, plangi cu mine, hai sa ne luam o casa undeva departe, hai sa ne luam o vacanta, hai sa traim.Tu cu mine. Noi.
 













Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.

Dans de imagini