Simfonie

      Mii de note canta in mine strunite lent de  un violoncel atat de nou..incat ma uit din cand in cand in manualul de instructiuni..            
                     Mainile aluneca rapid pe  bucatele lustruite si neatinse de praf, si e atat de tandru sa simti cum iti vorbeste lemnul, cum..te indruma spre radacini si trunchiuri ce candva au avut o poveste..ce candva s-au leganat in bataia vantului, sau a pamantului.Ce au lasat gazele si vietatile sa roada din ele, sa l creada si sa l minta frumos.


 Ce frumos sa te duci din poveste in poveste, dintr un sunet in altul, dintr o miscare in alta.. Din o viata in alta viata.
          Ce  sublim e sa treci prin sunete grave, joase si apoi sa poti urca instant, doar cu o ridicare de manasimpla si eleganta, firava si misterioasa in nisipul ce se misca in notele inalte..sa stii ca viteza e tot ce conteaza, si sunetul .Si simfonia ce iese intr un final.

   La fel e cu provocarile si viata.Nu conteaza cat de prafuite sunt unele instrumente.Daca le acorzi bine, ele vor reda toate notele ...Un instrument acordat de mana artistului este sigur...drumul spre arta.Arta vietii tale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.

Dans de imagini