Chibritele din benzinaria mea

Viata te invata mereu cate ceva..Si are atatea modalitati de o face, poate nici nu ti dai seama la un moment dat.
Am gasit mereu in viata cate un lucru pe care nu am vrut sa l cred o lectie, un lucru din care nu credeam ca pot invata.Si mergeam inainte fara sa stiu ca voi mai fi undeva, intr un moment , in aceeasi experienta, poate definita de alti termeni.
 Dar acum, cand totul se invarte si se aseaza in jurul meu ca niste mingi luminoase, stiu ca trebuie sa fiu mult mai atenta , mai prezenta si poate mai inteleapta.
Sa stai, sa ramai, sa crezi, sa plangi de bucurie, sa mergi mai departe, sa speri, sa iubesti, sa stii cand ceva nu e pentru tine, sa stii cand nu trebuie sa te opresti, sa stii sa vezi acolo unde e intuneric si nici macar o bricheta lasata pe undeva, sa aprinzi focuri in inimile seci..toate astea si multe altele te invata viata, impreuna cu tine, cu tine.
  Noi ne facem viata in orice minut si daca am sti inca de cand ne nastem ca doar o data traim in forma asta , pe pamantul asta superb, poate..am trai mai cu viata, mai frumos si cu mai multa iubire. Si chiar daca spun asta acum, o spun cu constientizarea faptului ca inca invat sa traiesc viata mea, inca nu stiu multe si mai am de invatat. Dar , am gasit de multe ori acel foc chiar in mijlocul ploii si sstiu ca e posibil.Stiu ca intr o zi, poti sa ajungi sa fii atat de aproape de a le fi invatat pe acele lucruri care ti fac o viata demna de respect, iubire si minuni.

   Visez visuri frumoase, un combustibil fara de care as fi fi murit , poate de mult, si dau foc ultimei clipe de nefericire, chiar acolo, in benzinariile unde nu ai voie sa ..aprinzi ,,chibrite''..


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Dans de imagini

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.