One life, today..so let's do it!!!!

       Ne trezim in aceasta lume goi, apoi cineva ne imbraca, ne hraneste, ne duce la scoala, ne cultiva simtul pentru frumos poate si mai tarziu ne dam seama ca a a venit timpul sa  facem lucrurile astfel incat sa ne multumim pe noi, intrucat am mai crescut si avem o viata a ,,noastra".
  ... si cati dintre noi isi dau seama de semnificatia cuvantului Viata cu adevarat?
  Ni se pare deseori ca a respira, a manca, a merge la scoala sau la servici, a rade  cu prietenii si a ne distra este destul. Ca asta inseamna viata.
        Insa viata este cu mult mai mult decat stim. Viata este nu doar prezent, ci si viitor. Viata este tot ce faci , tot ce gandesti, faptul ca zambesti sau ajuti un alt om, momentul de respiro pe care ti- l ieie atunci cand nu mai faci fata. Tot ce te inconjoara si cum privesti tu tine tot de viata ta.
 ... .As Vrea... ca oamenii sa fie capabili a realiza  mai din timp faptul  universal valabil ca au doar O SINGURA VIATA,una singura!! Poate ca daca s-ar pune asa problema, ar fi altfel , oamenii ar sti ce sa faca cu viata lor, cum sa- si directioneze eforturile lor , cum sa faca din fiecare zi o sarbatoare, ceva unic, ceva care nu a mai fost si care nu se va mai intoarce. Viata are momente si momente, seamana multe intre ele dar nu sunt aceleasi.Si poate ca asta e frumusetea. Doar ca noi ne imaginam ca ziua de azi se mai poate repeta si maine, ca pot sa mai merg inca o data la acel concert sau la acea piesa de teatru, chiar daca azi nu am vrut sa ma duc. Nu e asa. Noi ne cream iluzia ca este.
  Ziua de azi trebuie traita ca si cum ar fi ultima,  ca si cum e singura zi in care putem face totul, in care putem sa iertam , sa iubim, sa ne bucuram, sa fim fericiti, sa construim sau sa refacem  ...Constiinta vietii pretuieste mai mult decat viata!
  Noi suntem singurii regizori ai vietii; noi putem schimba decorul, actorii , putem opri totul sau putem pune in miscare lumea, din locul in care ne aflam acum.Conditia este sa vrem. Sa vrem ca viata noastra sa devina p o creatie , poate chiar singura noastra opera de arta de care suntem capabili.
   Viata este gustul din care toti ar trebui sa gustam zilnic, si atunci de ce sa mai astepti ? ce sa astepti? Ea a inceput de mult, si tu inca mai crezi k exista un moment anume , un fel de 1,2,3..,,pe locuri, fiti gata ..start!"
   Trezeste-te, deschide ochii larg si realizeaza  ca tu esti insasi viata. Esti viu, deci traiesti, si asta ar  trebui sa insemne destul!
  ,,Viata a aparut accidental, Dumnezeu a fugit de la locul accidentului". – Valeriu Butulescu
                  
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.

Dans de imagini