Parfumul...capcana secreta

  Imi place sa adulmec un parfum cu personalitate, un parfum care are introducere, cuprins da mai ales acel parfum  care te lasa sa- i construiesti ,,finalul'' la libera ta alegere. Fiecare aroma spune o poveste sau creeaza una noua, iar pentru sufletele  patimase asta poate fi ca carbunele incins...mocneste.
   Aroma unui parfum bun(in cazul in care te lasi prada simtului olfactiv) iti starneste senzatii care pot dura ore bune; incepand cu furnicaturi prin tot corpul, imagini pline de culori schimbatoare, de stari de euforie ce te pot impinge la a face ceva nebunesc  si de ce nu- la a fi mai curios(cu simturile  in garda).
   Nu poti ramane imun la opersoana a carui parfum te -a invaluit si te-a facut sa fii si mai deschis , mai receptiv. Tot trupul tau va sustine acest lucru prin diverse detalii. Si atunci, nu este el o arma secreta? Ba da, chiar daca multi nu-i patrund tainele la nivel constient.
   Arma asta secreta alaturata altor lucruri formeaza ,, peisajul'' de baza care se cuibareste in subconstient atunci cand intalnesti o persoana-si care iti va ramane acolo pana la proba contrarie.
   ....Iti vei aminti cu siguranta de acel tip care a venit la intalnirea cu tine purtand niste haine care-i conturau linia trupului, avand ascuns la spate acel buchet mic dar pretios de trandafiri si pe buze afisand cel mai simpatic zambet..Da, si-ti vei mai aminti ca dupa ce ai ramas foarte placut impresionata de aceste 3 lucruri, nici nu v-ati asezat bine la masa ca ti-a pus capat indoielilor...parfumul lui era acolo, si se juca deja cu mintea ta, facand-o marioneta lui.  Era un dans de culori , miresme, toate dinaintea ta si toate in acelasi timp...start:jocul seductiei a inceput.
    Si cand ii vei povesti prietenei  tale despre florile acelea dragute oferite cu mult gust si indemanare si zambetul lui fin dar provocator ochii iti vor sclipi ..din ce in ce mai tare, retraind senzatia pe care ti- a lasat -o parfumul lui   , ca si cum ar fi inca acolo.
  Mda...3 picaturi stropite pe piele si poti castiga(sau pierde) ,, batalii'' importante. Si atunci... de ce nu am alege sa invatam sa castigam ?
   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.

Dans de imagini