Dans de imagini

Ma uit la pagina asta alba si-mi imaginez puncte si linii care se misca intr-un dans continuu. luminite, umbre, curbe, toate se amesteca, isi schimba locul si danseaza de zici ca sunt nebune... Si culmea e ca nu vrei sa le opresti, ele sunt ca ielele, te temi de ele pentru ca nu le cunosti intentiile sau continutul si totusi te ademenesc atat de mult, incat zambesti si te iti pui ochii mintii la treaba, fuga-fuga dupa ele..
Te intriga gustul asta dulce pe care ti-l lasa cursa de urmarire a "luminitelor neuronale" si te lasi purtat totusi... Culmea e ca una se apropie de tine, cealalta la fel, insa nu te lasa sa le prinzi sau sa le vezi prea bine, sa le descoperi...trebuie sa inchizi ochii si sa le urmaresti dansul, sa stai nemiscat si sa le fii prieten.:) si apoi ele te iau de mana usor, incet , si te invart in cercul lor pana incepi sa zambesti si sa traiesti acolo.
E dansul ideilor, al imaginilor ce se astern in fata ta atunci cand stai singur cu tine, cu persoana cu care ar trebui sa petreci cel mai mult timp din lumea asta!
Imaginile sunt dorinte , idei , creatie. Ele spun ceva despre tine. Conteaza sa stii din ce unghi sa le privesti si sa le acorzi importanta, pentru ca neprivite, ele  se indeparteaza de sufletul tau, de tine.
Indemn: fa o pauza si regaseste-ti dorintele, invata pasii acestui dans spiritual ce te poate conecta cu tine insuti in orice moment! Vei gasi resurse nebanuite de energie , vei putea da drumul creativitatii, vei putea incepe sa scrii propria istorie personala!
   

Comentarii

  1. Buna...scrii foarte frumos;).
    Sa ai un week-end plin de inspiratie. Pupik. Criss.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Copilaria cu povesti despre foarfece, rochite si ...creatie.